Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étrendkiegészítő forgalmazók képes leírás: Wellnet - YiYa [4. oldal]
részletek »

Étrendkiegészítő forgalmazók: Wellnet - YiYa [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taplalekkiegeszito.tlap.hu » Étrendkiegészítő forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 55 db
Wellnet bolt

Wellnet bolt

Üdvözlöm a WellNET világában! Egy egészségesebb, gazdagabb Jövőért. Tisztavíztől a Szolár technológiáig... Önért. ÖN szeretne egészségesebben, környezet-tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár. Nálunk mindent egy helyen talál céljai eléréséhez. Sőt, még annál is többet. Hiszen honlapunk nem csak egy online bolt, jóval több annál. Az egészég eléréséhez vezető út egyik legfontosabb lépése a megfelelő táplálkozás és az ehhez kapcsolódó környezettudatos életmód. Ennek az első lépésnek a megtételéhez kívánunk , egy lehetőséget mutatni Önnek. Oldalainkon található minden termék és szolgáltatás e cél elérését szolgálja.

Wellstar - egészségesebb

Wellstar - egészségesebb

Ismerje meg termékeinket, tesztelje őket, kérjen több információt! Egészséges az az energiaital, amit most fogyaszt? Mennyi mesterséges anyag van benne? Esetleg kávézik? Van egy jó megoldásunk: egészséges energiaitalainkkal teljesen természetes alapanyagokkal megadhatja szervezetének azt a pluszt, amire szüksége van!

Wellstar infó

Wellstar infó

Just add life, azaz Csak adj hozzá életet! A mikro algák a természet ajándékai. Új trend a Wellness iparban, nyugat európai szintű jövedelemmel! A Természet ajándékai. Az algák számos országban a táplálék fontos részét képezik már napjainkban is. Japánban például, nem hiányozhatnak az étlapokról. Igen leleményes formákban fogyasztják és szolgálják fel őket kiegészítőként. Ezzel egy időben jó néhány fejlődő országban a lakosok számának túlnövekedése, vagy a talajváltozások következtében alig-alig sikerül mindenkit jóllakatni. Az algákban egy olyan potenciális erő rejlik, mely legyőzheti az alultápláltságot. Igen hatékony fotoszintézisük által - mely során a nap energiáját átalakítva megkötik - ezek az erő - algák olyan óriási bio-tápértéket képeznek, mely akár tízszerese is lehet a kontinentális haszonnövényekének. Magas és igen sokoldalú tápértékük miatt napjainkban az algák egyre fontosabb és hatásosabb részei táplálkozásunknak. Olyan országokban is, ahol mindenki jóllakik, egyre nehezebb teljes értékű és egészséges táplálékhoz jutni: kimerített, tápanyagszegény talajból származó konzervált, denaturált élelmiszerek a jellemzőek, melyeknek igen hosszú az útjuk a fogyasztóig. Ez csak néhány oka annak, hogy miért is lett mind szegényebb és értéktelenebb a táplálékunk.

YiYa étrendkiegészítő termékcsalád

YiYa étrendkiegészítő termékcsalád

A YiYa egy adalékanyag-mentes, 100%-ban természetes, magas aktív hatóanyag tartalommal rendelkező, prémium minőségű étrendkiegészítő termékcsalád. Meggyőződésünk szerint a minőség és megfizethetőség szempontjából egyedi és kivételes értéket képviselő színfolt a magyar étrendkiegészítők piacán. Az alkotók eltökélt szándéka, hogy tudásuk szerint a leghatékonyabb és legátfogóbb egészségvédő formulákat hozzák létre, ugyanúgy a vásárlók, mint saját maguk egészségének védelme érdekében. Hiszünk abban, hogy a YiYa sok magyar ember egészségének megőrzéséhez fog hozzájárulni.

Tuti menü