Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étrendkiegészítő forgalmazók képes leírás: Sunrider - YiYa [4. oldal]
részletek »

Étrendkiegészítő forgalmazók: Sunrider - YiYa [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: taplalekkiegeszito.tlap.hu » Étrendkiegészítő forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 66 db
Sunrider - Manhertz József

Sunrider - Manhertz József

A SUNRIDER International a világ egyik vezető natúr-élelmiszergyártó vállalata. Los Angeles-i központtal több, mint százezer négyzetméter alapterületen folytat kutatást, fejlesztést és gyártást az USA-ban, Tajvanon, Kínában, Indiában és Szingapúrban. A cég jelenleg a világ 38 országában működik; éves forgalma meghaladja az 1 milliárd dollárt. A természetes élelmiszerek gyártása rendkívül szigorú előírások alapján folyik: a Sunrider cég irányítja az egész folyamatot a növénytermesztéstől a termék előállításán keresztül egészen a csomagolásig és a késztermékek kiszállításáig. E kiemelkedő natúr-élelmiszercsalád termékei - amelyeknek nincs versenytársuk a világon - megfelelnek a legszigorúbb amerikai gyártási és termék-minőségi előírásoknak, sőt felül is múlják azokat. A Sunrider üzemei az Egyesült Államokban 'gyógyszergyár' minősítést kaptak - noha a cég élelmiszereket, s nem gyógyszereket készít. A termékek Magyarországon a szükséges szakhatósági engedélyekkel - OÉTI, KERMI - ellátva kerülnek forgalomba.

SuperGreens

SuperGreens

Az oldal fő profilja a lúgosítás (SuperGreens) és méregtelenítés. A rengeteg cikk között vannak lúgosító receptek, lúgosító ételek, gyümölcsök, amiknek lúgosító hatása van illetve lúgosító teák különböző fajtái, és nem utolsó sorban méregtelenítő kúrák is. A lúgosító étrend döntően növényi táplálékok és fehérjék fogyasztását jelenti, amik magas rost és vitamin tartalmuk révén fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében. Jelenleg Magyarországon a piacvezető lúgosító étrend-kiegészítő a SuperGreens.

Tahitian Noni - Rucz Lajos

Tahitian Noni - Rucz Lajos

Noni, Tahitian NONI rendelés, házhozszállítás Amikor arra gondolok, milyen volt az életem mielőtt felfedeztem volna a TAHITIAN NONI Juice-t, egyszerűen mosolyognom kell! Letargikus voltam - és nem volt energiám. A dolgok nagyon nehéznek tűntek. Most úgy érzem több energiám van, mint bármikor az életemben. Az életszemléletem sokkal jobb, és sokkal egészségesebbnek érzem magam. Magam is meglepődtem, milyen gyorsan észleltem a pozitív eredményeket. A TAHITIAN NONI Juice-t minden nap fogyasztom, és még ma is meglepődöm, mennyivel jobban érzem tőle magam. Nem létezik, hogy valaha is abbahagyjam - és meg vagyok győződve arról, hogy Ön is ugyanezt fogja tapasztalni miután kipróbálta!

Tienshoni étrendkiegészítők wellness gépek

Tienshoni étrendkiegészítők wellness gépek

Modern, rohanó világunk problémáit felismerve a TIENS cég, nem csak kiváló étrend kiegészítőkkel próbál segíteni, hanem külső segítséget is nyújt a kiegyensúlyozott életminőség megteremtéséhez, egészségmegőrző, wellness gépei és fitness gépei alkalmazásával, továbbá TIENS készülékei és az egyéb termékei segítségével. A cég termékei, és készülékei és gépei nemzetközileg több díjat nyertek el. A cég termékei az ENSZ Egészségügyi Világszervezete, a WHO által kitüntetettek. A TIENS készülékek az egészség megóvásán túl pozitívan befolyásolják a szervezetet.

Tiszta Méhpempő

Tiszta Méhpempő

A méhpempő természetes állaga krémes, fehéres-sárgás színű, savanykás ízű. A méhpempőt az Anyaméh -asszisztens- méhei termelik és a kezdetleges fázisban levő lárvák etetésére szolgál. Az Anyaméh egész élete alatt méhpempővel táplálkozik, ezáltal az ő élettartama eléri az 5 évet az átlagos 45 nap helyett amennyit a dolgozóméh él. A tiszta méhpempő rendkívűl gazdag vitaminokban illetve nyomelemekben, amelyekre a szervezetnek szüksége van és amelyek nem találhatók meg a hétköznapi étrendben.

Hirdetés
Vemma Juice

Vemma Juice

Bemutatjuk a Vemma szuper dzsúszt! A Vemma egy kizárólag növényi eredetű a legfinomabb gyümölcsökből összeállított folyékony étrend kiegészítő. Miért a Vemma? A Vemma valószínűleg a legerősebb folyékony antioxidáns, amellyel szervezete valaha találkozott. 12 vitamint és több mint 65 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A Vemma u.n. kolloidális szerkezetű sejtszinten felszívódó tápanyagokat tartalmaz, amelyeket szervezetünk felismer és akár 97%-ban hasznosítani is tud. A Vemma egyedülálló szabadalmaztatott mangosztán kivonatot tartalmaz, amely a xanton fitonutrienseinek köszönhetően az egyik legerősebb természetes antioxidáns. A mangosztánt eddig több mint 130 betegségnél alkalmazták sikeresen. Ezeken kívül organikus zöld teával és aloé verával teszik kutatói a létező legkomplexebb étrend kiegészítővé a világon.

Vision

Vision

Biológiailag aktív étrend-kiegészítők A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítők - magas technológiával feldolgozott természetes növényi kivonatok. Összetételükben, optimális mennyiségben, vitaminok és ásványi anyagok valamint növényi hatóanyagok találhatóak. Ezek az összetevők közismert gyógynövények biológiailag aktív hatóanyagait tartalmazzák. A termékek minden összetevője kizárólag csak természetes, növényi eredetű, ami értékessé és aktívvá teszi azokat. Az összetétel pontosan, tudományosan kerül összeállításra - az emberi táplálkozás harmonikus, optimális kiegészítéséhez az egyéni igényektől függően. A Vision termékeinek előállítási feltételei teljesen megfelelnek a GMP szabványnak (Good Manufacturing Practice) melyet 1963- ban az USA - ban dolgoztak ki. A Vision étrend-kiegészítők a táplálék-kiegészítők csoportjába tartoznak. A Vision termékek bejegyzéséről érdeklődjenek az adott ország kirendeltségein.

Vision - a teljes egészség lehetősége

Vision - a teljes egészség lehetősége

Öt éve ajánlom az embereknek a Vision készítményeket. Miért pont ezt, kérdezheted joggal. Hiszen sok termék van a piacon. A válaszom, különleges kivételes más mint a többi. Egyetlen élő organikus termékcsalád a piacon. Levédett de nem titkos gyártástechnológiával, amely a hibernációt használja. A honlapomon mindenre választ kapsz. Az orvos válaszol rovatban kérdezhetsz tőlünk. Az egészség a legdrágább kincsünk, vigyázzunk rá.

Vitaliontermékek

Vitaliontermékek

Hosszú évek kutatásai alapján Terence Gallagher biokémikus professzor (Nagy-Britannia) fejlesztette ki a HRI Vitalion termékcsaládot. Az újdonságot a már ismert összetevők egymás hatását optimalizáló elrendezése jelenti. A szabadalmaztatott HRI system - komplex gyógynövény hatóanyag rendszer alapján készül az összes HRI-Vitalion termék. A mechanizmus lényege az a felismerés, hogy a természetes növényi kivonatok közé ágyazott vitaminok, ásványi anyagok, mikroelemek a szervezet számára sokkal jobban hasznosíthatóak, különösen akkor, ha mindezek nagy részét maguk a növények tartalmazzák.

Hirdetés
VLnet

VLnet

Egy termék: Primvital 60 db A benne lévő növények multiplex antioxidáns hatásúak : védik a sejtek genetikai anyagát a külső hatások ellen, bioflavonoidok, antociánok, polifenolok, gyümölcssavak, telítetlen zsírsavak sokaságát tartalmazzák. Magas vitamin-és ásványi anyag, kiemelkedő a Ca, Mg, K és C-vitamin tartalmuk. Így segítik az erek állapotának, a vérkeringésnek javulását. A hozzáadott szerves kötésű Ca-citráttal együtt segítik a csonttömeg megtartását.

Wellnet - Petneházi Szilvia

Wellnet - Petneházi Szilvia

Wellnet Kft. a rendszergazda. A társaság 2004 januárjában kezdte meg tevékenységét. A társaságot alapító tulajdonosok, a vállalkozás vezetői és irányítói több mint 10 éves szakmai múltra tekintenek vissza az egészséges életmódot kiszolgáló, az életminőséget javító, termékek és szolgáltatások piacán.

Wellnet bolt

Wellnet bolt

Üdvözlöm a WellNET világában! Egy egészségesebb, gazdagabb Jövőért. Tisztavíztől a Szolár technológiáig... Önért. ÖN szeretne egészségesebben, környezet-tudatosabban élni, csak nem tudta, hogyan kezdjen neki? Akkor jó helyen jár. Nálunk mindent egy helyen talál céljai eléréséhez. Sőt, még annál is többet. Hiszen honlapunk nem csak egy online bolt, jóval több annál. Az egészég eléréséhez vezető út egyik legfontosabb lépése a megfelelő táplálkozás és az ehhez kapcsolódó környezettudatos életmód. Ennek az első lépésnek a megtételéhez kívánunk , egy lehetőséget mutatni Önnek. Oldalainkon található minden termék és szolgáltatás e cél elérését szolgálja.

Wellstar - egészségesebb

Wellstar - egészségesebb

Ismerje meg termékeinket, tesztelje őket, kérjen több információt! Egészséges az az energiaital, amit most fogyaszt? Mennyi mesterséges anyag van benne? Esetleg kávézik? Van egy jó megoldásunk: egészséges energiaitalainkkal teljesen természetes alapanyagokkal megadhatja szervezetének azt a pluszt, amire szüksége van!

Wellstar infó

Wellstar infó

Just add life, azaz Csak adj hozzá életet! A mikro algák a természet ajándékai. Új trend a Wellness iparban, nyugat európai szintű jövedelemmel! A Természet ajándékai. Az algák számos országban a táplálék fontos részét képezik már napjainkban is. Japánban például, nem hiányozhatnak az étlapokról. Igen leleményes formákban fogyasztják és szolgálják fel őket kiegészítőként. Ezzel egy időben jó néhány fejlődő országban a lakosok számának túlnövekedése, vagy a talajváltozások következtében alig-alig sikerül mindenkit jóllakatni. Az algákban egy olyan potenciális erő rejlik, mely legyőzheti az alultápláltságot. Igen hatékony fotoszintézisük által - mely során a nap energiáját átalakítva megkötik - ezek az erő - algák olyan óriási bio-tápértéket képeznek, mely akár tízszerese is lehet a kontinentális haszonnövényekének. Magas és igen sokoldalú tápértékük miatt napjainkban az algák egyre fontosabb és hatásosabb részei táplálkozásunknak. Olyan országokban is, ahol mindenki jóllakik, egyre nehezebb teljes értékű és egészséges táplálékhoz jutni: kimerített, tápanyagszegény talajból származó konzervált, denaturált élelmiszerek a jellemzőek, melyeknek igen hosszú az útjuk a fogyasztóig. Ez csak néhány oka annak, hogy miért is lett mind szegényebb és értéktelenebb a táplálékunk.

YiYa étrendkiegészítő termékcsalád

YiYa étrendkiegészítő termékcsalád

A YiYa egy adalékanyag-mentes, 100%-ban természetes, magas aktív hatóanyag tartalommal rendelkező, prémium minőségű étrendkiegészítő termékcsalád. Meggyőződésünk szerint a minőség és megfizethetőség szempontjából egyedi és kivételes értéket képviselő színfolt a magyar étrendkiegészítők piacán. Az alkotók eltökélt szándéka, hogy tudásuk szerint a leghatékonyabb és legátfogóbb egészségvédő formulákat hozzák létre, ugyanúgy a vásárlók, mint saját maguk egészségének védelme érdekében. Hiszünk abban, hogy a YiYa sok magyar ember egészségének megőrzéséhez fog hozzájárulni.

Tuti menü